Advertisement

Португалія Німеччина - Nimechchina U 21 Portugaliya U 21 1 0 Oglyad Matchu Video Goliv Za 6 Chervnya - Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми.

Португалія Німеччина - Nimechchina U 21 Portugaliya U 21 1 0 Oglyad Matchu Video Goliv Za 6 Chervnya - Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми.. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру.

Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса.

Efajkde7wlynmm
Efajkde7wlynmm from champion.com.ua
Німеччина набрала три очки © uefa.com. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду.

Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73).

Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Німеччина набрала три очки © uefa.com. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд.

Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд.

G6ikac5otaxqrm
G6ikac5otaxqrm from sport.24tv.ua
Німеччина набрала три очки © uefa.com. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною.

Дивіться відео голів на football24.ua.

У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Дивіться відео голів на football24.ua. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми.

Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Дивіться відео голів на football24.ua. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021.

Molodizhnij Chempionat Yevropi Z Futbolu Vigrala Nimechchina Gordon
Molodizhnij Chempionat Yevropi Z Futbolu Vigrala Nimechchina Gordon from gordonua.com
Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Німеччина набрала три очки © uefa.com.

Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду.

Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Німеччина набрала три очки © uefa.com. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі.

Posting Komentar

0 Komentar